Na dan odprtja hotela je generalni direktor ob pomoči šefa kuhinje, Igorja Delaka, pripravil eno prepoznavnejših jedi restavracije Fleur de Sel »Lingvine s klapavicami na buzari« in pokazal tudi svojo kuharsko žilico. Za lingvine v restavraciji Fleur de Sel boste odšteli 11,50 EUR.

Za dan žena, 8. marca, so dame vabljene na popoldansko čajanko v hotel Kempinski Palace, v prijetno družbo izbranih žensk. Na čajanki bodo dr. Veronika Seles, psihoterapevtka, doktorica znanosti iz področja družinske in zakonske terapije, Vita Mavrič, izjemna umetnica in šansonjerka ter Tanja Ribič, vsem poznana igralka iz gledaliških odrov in filmskih platen.

Popoldanska čajanka z okusnimi kolački in mini sendviči » a la etagere« se bo pričela ob 15. uri v Damskem salonu, ki je že stoletje nazaj slovel po damskih čajankah. Da se bodo lahko tudi mame popolnoma sprostile in zabavale, bo za otroke odprt otroški kotiček z dnevnim varstvom in aktivnostmi za otroke. Za popoldansko čajanko v hotelu Kempinski Palace bodo dame odštele 15 EUR.

Kempinski Palace vabi s posebno pomladno ponudbo od 140,00 EUR za dvoposteljno sobo, vključujoč zajtrk v Kristalni dvorani, brezplačen vstop v Rose SPA (saune, bazeni in fitnes), 25% popust na masaže, 10% popust na a la carte meni v restavraciji Fleur de Sel in brezplačen Wi-Fi.

Za ljubitelje dobrih vin in kulinarike se v mesecu marcu ponovno pričenjajo vinski dogodki v vinski kleti hotela Kempinski Palace. Prvi vinski dogodek bo 28. marca ob 19. uri. Cena na osebo je 49 EUR, ki vključuje 5-hodni strežen meni dopolnjen z odličnimi vini.

Rezervacije: reservations.portoroz@kempinski.com

Telefon: +386 5 692 7070 

Spletna stran: www.kempinski.com/portoroz