Kot največjega aduta svoje občine izpostavlja neokrnjeno naravo in turistom prijazne domačine, turista, ki Kranjske Gore še ni obiskal, pa bi župan najprej posedel na kolo: »Skupaj bi se podala na kolesarjenje. Imamo prekrasno kolesarsko pot, ki pelje od Mojstrane do Rateč in še naprej v Italijo. Skupaj bi si ogledala vse naše kraje in čudovite gore, ki nas obdajajo.«

Najmanj koliko dni naj si vzamejo turisti za obisk vaše občine, da se bodo domov vrnili z najboljšimi vtisi?

Priporočam jim vsaj teden dni, da bi v tem času lahko popolnoma odmislili vsakodnevne skrbi in obveznosti in se predali naravi ter si tako zares odpočili od zahtevnega tempa vsakdanjika.

Katere so tiste znamenitosti, ki jih nujno velja obiskati v Kranjski Gori?

Seveda si morajo nujno ogledati Planico z vsemi skakalnicami. Prelaz Vršič in Ruska kapelica sta zagotovo tudi zelo atraktivna. Zelenci, izvir Save Dolinke, pa s svojo lepo barvo naredijo vtis na vsakogar. Vtis o tem, kako mogočne so gore, je mogoče dobiti ob vznožju severne triglavske stene. Na poti iz doline Vrat bi turistom priporočil še ogled Slovenskega planinskega muzeja. Mojstrana je tudi izhodišče za ogled prekrasnih alpskih dolin, Vrat, Kota in Krme, kjer turiste pozdravijo prekrasni pogledi na okoliške hribe. V Radovni bi mu pokazal še Pocarjevo domačijo in Gogalovo lipo. Mogočni slap Peričnik ali manjši in zato le še bolj prikupni slapovi Martuljka so najlepše točke v vročih poletnih dneh. Tudi sprehod po okoliških sprehajalnih poteh bo zagotovo zadovoljil tudi najzahtevnejšega gosta.

Katera pa je najpomembnejša naravna znamenitost vaše občine?

Težko bi se odločil. Vsa Zgornjesavska dolina je lepa in v vsaki vasi je nekaj, kar je po svoje naravna znamenitost. Vsekakor pa bi turista v vročih dneh prihajajočega poletja napotil k vodi, torej k slapu Peričnik, martuljškim slapovom ali v Zelence.

Kaj bi gostom priporočili z jedilnikov gostiln, ki ponujajo tipične dobrote vaše občine?

Seveda bi jim ponudil krape, morda najznačilnejše kocove krape (hruškovi krapi). Tudi špresovi krapi so odlični (skutni) pa špresovi štruklji in seveda čompe (krompir) na vse načine. Kranjska Gora je poznana po zares dobrih gostilnah in restavracijah.