PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Alžirija-Slovenija/dvostranska stava/
2
Začenjam z našimi, ker si to zaslužijo! Tako močnih posameznikov na kupu v reprezentanci vsaj po mojem mnenju od osamosvojitve še nismo imeli. Edini člen, ki lahko tukj zataji je obramba, imamo vratarja svetovnega ranga, trenutno enega izmed boljših vezistov v Evropi, napadalca, ki je drugi strelec Evropske lige in se mi ne sanja, kako smo lahko postavljeni v tako inferioren položaj po kvotah. Alžirija bo za moje pojme na SP napraskala največ točko...v kvalifikacijah so imeli precej sreče, da jim je sploh uspelo.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

BiH-Egipt/2,5/
2
Tekma bo v Innsbrucku, tako da lahko na tribunah pričakujemo praznik "gastarbajterjev" iz cele Avstrije. Bosna ima na voljo Ibiševića, Džeka in Salihovića, tako da bomo verjetno videli vsaj kakšne tri gole v mreži Egipta, ki ima bržčas prepočasno obrambo, tudi faraoni bi pa lahko zaigrali malce bolj napadalno, saj tekma nekaterim igralcem služi kot dokazovanje novemu trenerju Garibu.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Japonska-Nova Zelandija/2,5/
2
Tudi tukaj se lahko nadejamo lepega števila zadetkov, saj bosta za Japonce zaigrala oba glavna zvezdnika Honda in Kagawa, vse skupaj je lepa uvertura v 100-dnevne priprave na SP ,tekma pa bo pri Japoncih doma v Tokiju. Nova Zelandija je ob prihodu novega selektorja prevetrila reprezentanco tako da v obrambi ni več dobre naveze Reid-Smith, bosta pa v napadu še zmeraj nevarna Smeltz in Brockie. Recimo 3-1 ali 4-1 za samuraje!

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Črna Gora-Gana
2
Črna gora danes ne more računati na storitve Vučinića, Jovetića, Vukčevića in Novakovića, torej manjkajo praktično njihovi štirje najboljši igralci, Gana pa v Podgorico prihaja v polni postavi (Tako je! To pomeni, da so na krovu tudi KP Boateng, Essien in Gyan), zato bi veljalo morda razmisliti celo o stavi s hendikepom. Za bolj oprezne pa kar lepo čista zmaga črnih zvezd.

Košarka - Slovenija - 1.liga

Helios-Zlatorog
1
Helios je že med , Laško pa za to potrebuje zmago. Kljub večji motivaciji na strani gostov napovedujem 2 točki za Domžalčane, saj je njihov trener Sagadin znan po tem, da od svoje ekipe na vsaki uradni tekmi zahteva 101%. Če bi tudi Heliosu v tej tekmi rezultatsko zmaga kaj pomenila, potem bi bila kvota verjetno 1,20.