Poleg omenjenih Američanov so novi člani še nizozemska teniška igralka na invalidskem vozičku Chantal Vandierendonck, dolgoletna članica Združenja profesionalnih teniških igralk WTA Jane Brown Grimes ter britanski avtor in poročevalec John Barrett.

Dvainosemdesetletni Bollettieri je v času svojega delovanja treniral deset igralcev, ki so se pod njegovim vodstvom zavihteli na vrh teniške lestvice ATP, med njimi so bili Andre Agassi, Jim Courier, Monica Seles in Boris Becker. Sodeloval je tudi z Marijo Šarapovo ter sestrama Venus in Sereno Williams, v zadnjem času pa skrbi za napredek mladih igralcev.

Davenportova je osvojila tri turnirje za grand slam, številka 1 ženskega tenisa je bila 98 tednov, na vrhu je končala leta 1998, 2001, 2004 in 2005. Osvojila je US Open leta 1998, Wimbledon leta 1999 in OP Avstralije leta 2000. Na olimpijskih igrah v Atlanti 1996 si je priigrala zlato odličje, v karieri pa je dobila 55 turnirjev.

Vandierendonckova je osvojila pet odličij na paraolimpijskih igrah, najboljša med posameznicami je bila 136 tednov, med dvojicami pa 107 tednov. Grimesova je v tenisu dejavna več kot 40 let, bila je predsednica združenja WTA in ameriške teniške zveze. Barrett je nekdanji kapetan britanske ekipe v Davisovem pokalu, v zadnjih letih pa se je uveljavil kot priznani avtor, novinar in televizijski komentator.