Se vam zdi ideja nenavadna? Morda je res, vendar so takšna vrata zelo uporabna. Ko boste imeli polne roke, vam vrat ne bo več treba odpirati s komolcem, saj se bodo pred vami odprla samodejno. Tudi za vami se bodo zaprla neslišno in brez izjeme. Poleg tega pa boste s takimi vrati v stanovanje vnesli edinstven stilski dodatek, nekaj novega, kar ima le malokdo. Kar opazujte odzive prijateljev, ko jih boste povabili na obisk.

Pametna vrata® lahko namestite kamor koli

Med kuhinjo in dnevno sobo, v vetrolov, na vrh stopnišča ali na hodnik, ki vodi do garaže … In nikar se ne bojte. Z vrati, kakršne poznate iz trgovskih centrov, jih druži samo ime – avtomatska vrata. Tam skozi vrata samo hodite, doma pa z njimi živite.

Pametna vrata® Record so razvita prav za uporabo doma

Predvsem so taka vrata veliko tišja in varnejša od navadnih avtomatskih. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu varovanja ni bojazni, da bi stisnila otroka ali hišnega ljubljenčka. Tudi če zmanjka elektrike, ne boste ostali zaprti. Mehanizem se v tem primeru samodejno sprosti in vrata lahko brez težav odprete ročno.

Delovanje lahko upravljate sami

Povsem preprosto! S pomočjo krmilne enote jih upravljate enako, kakor pametni telefon ali tablični računalnik. Če se vam zatakne, je tu za vsak primer še brezplačna telefonska pomoč, ki vam je na voljo 24 ur na dan, sedem dni v tednu.

Si jih v svojem stanovanju ne znate predstavljati?

Če se vam ideja zdi malce nora, obiščite spletno stran www.record.si ter razstavni salon podjetja Record v Šenčurju pri Kranju, pa boste hitro ugotovili, da jih morate imeti. Pokličite jih na tel. 0590 74 100 in se dogovorite za obisk v salonu oziroma ogled na vašem objektu ali pa jim preprosto zastavite dodatna vprašanja. Vse to seveda lahko storite tudi po e-pošti info@record.si. Ne bo vam žal!