Prav na te zlate otroške čase je mislil oblikovalec Peter Bristol, ko je oblikoval zanimiv in poučen predalnik, namenjen prav najmlajšim. Predalniki so običajno pusti in neizvirni, z običajnimi predali, ki so morda pobarvani z živahnimi barvami. A Bristol se je domislil drugačnega koncepta, ki otroke na preprost način nauči, kako in kam pospraviti svoja oblačila.

Predali so namreč oblikovani kot osnovni kosi oblačil: spodnje perilo, nogavice, majice, hlače, krila. Tako otroci natančno vedo, kam sodi kako oblačilo, predalnik pa je tudi privlačen dizajnerski kos pohištva za vsako otroško sobo. Predalnik je izdelan iz standardnega mediapana, sprednja plošča in predali pa so iz javorove vezane plošče. Vsi sestavni deli so natančno izrezani z laserskim nožem, predalnik pa je belo polakiran.

Izbrati je mogoče predalnik za dečke in deklice, ki se ločita po tem, da ima prvi predal za hlače, drugi pa za krila. V ZDA je na prodaj za 300 do 500 dolarjev. Ker ga v Evropi (še) ni mogoče kupiti, je Bristolov koncept ideja za vašega izurjenega mizarja, ki vam lahko izdela podoben kos pohištva.