Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Azijski pokal kvalifikacije

Iran - Kuvajt
1
Iran je glede na predstave v zadnjem času eden od favoritov za zmago v azijskem pokalu. Reprezentanca igra zelo prepričljivo, saj je dobila zadnjih šest srečanj. Precej slabše kaže Kuvajtu, ki je izgubil zadnja tri srečanja proti sila povprečnim izbranim vrstam Bahrajna, Katarja in Jordanije.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Zadar - Cibona
2
Povsem jasno je, da se Zadar spopada s številnimi finančnimi težavami, kar se odraža tudi na tekmovalni ravni, saj Dalmatinici v ligi ABA zasedajo zadnje mesto. Precej bolje kaže Ciboni, ki je v boju za najvišja mesta in je danes v vlogi velikega favorita.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Partizan - Radnički
1
Če Partizanu v drugem delu evrolige ne blesti, mu gre precej bolje v ligi ABA. Beograjčani so tudi letos favoriti za osvojitev prvenstva. Proti Radničkemu, ki je na 21 tekmah zmogel slaviti le osemkrat, prav velikih težav srbski košarkarski velikan ne bi smel imeti.

Košarka - ZDA - NBA

Portland - LA Lakers
1
Portland je v letošnji sezoni zagotovo eden od favoritov za osvojitev lige. Kaj takega seveda ne moremo trditi za Lakers, ki so že dolgo nazaj izgubili vse možnosti za igranje v končnici. Možnosti jezernikov, da danes presenetijo, so tako rekoč pičle.

Hokej - ZDA - NHL

LA Kings - Montreal
1
Tekma bo še kako zanimiva, saj se bosta med seboj pomerili moštvi, ki sta dosegli enako število zmag. Čeprav lahko pričakujemo izenačen obračun, pa so v rahli prednosti kralji, ki so očitno v zelo dobri formi, saj so dobili zadnja štiri srečanja. Za nameček pa bodo Kopitar in druščina lahko računali tudi na prednost domačega igrišča.