Hrušičan je uspešen večer napovedal že na začetku tekme, ko je v šesti minuti podal za vodilni gol, zadel je Robyn Regehr. Najboljši slovenski hokejist je zadel ob koncu druge tretjine, ko je znižal vodstvo gostiteljev na 4:3, nato je bil še uspešen v četrti minuti zadnjega dela za 5:4. Justin Williams je končni izid potrdil z zadetkom v nebranjeno mrežo 11,1 sekunde pred koncem. Na seznam strelcev sta se pri kraljih vpisala še Jarett Stoll in Jeff Carter, ki je zadel ob koncu druge tretjine za izenačenje 4:4.

"Ta dva hitra zadetka ob koncu druge tretjine sta bila zelo pomembna in sta nas nabila s pozitivno energijo ter ponesla še v zadnjo tretjino, ko smo imeli še za nameček igralca več na igrišču," je žarel Kopitar, ki je v tej sezoni zbral že 50 točk, 19 golov in 31 podaj.

Na preostalih tekmah je moštvo Buffalo Sabres s 5:4 slavilo po podaljšku proti Boston Bruins 5:4, Montreal Canadiens je po podaljšku z 1:2 izgubil proti Detroit Red Wings, Vancouver Canucks pa je bil z 1:0 boljši od St. Louis Blues.