PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Sevilla-Maribor/oba gol?/
1 (=da)
Čisto podcenjevanje Maribora! Ok, za Sevillo smo si verjetno vsi edini, da bodo doma uspeli "spacati" ta en potreben gol, ampak tudi Maribor bo z Mertljom sedaj še toliko bolj nevaren ob grajenju akcij, glede na to, da pa sta po bokih zelo nevarna tudi Bohar in Milec, se za zadetek ob dovolj napadalni igri (v katero ne dvomim), ne bi smeli "tresti". "Pure value"

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Rubin Kazan-Betis
1
Zelo dober material za današnje listke. Rubin je v Španiji izvlekel remi, kljub temu, da so skoraj celo tekmo igrali brez izključenega branilca. Betis ima že tako ali tako težave z odsotnostmi, poleg tega pa je doma ostalo še nekaj ključnih igralcev, saj se je tekom sezone fokus preusmeril na reševanje statusa prvoligaša v La Ligi. Za pogumnejše stava na Tatare s hendikepom!

Tenis - ATP - Dubai

Tsonga J.W.-Berdych T.
2
Berdych je letos nedvomno pokazal veliko več in bi tule moral prevladati. Edino težavo vidim v tem, da se Tsongaju uspe prebiti do podaljšane igre, kjer pa je Francoz vsekakor močnejši karakter. Zato raje ne poskušam z zmago 2:0 na Čeha, ker slutim, da bo vsaj en niz zavil v TB.

Tenis - ATP - Sao Paulo

Monaco J.-Ramos A.
2
Tukaj bi kvote jaz postavil kvečjemu "narobe", saj Monaco letos ni pokazal praktično nič, v skupnih obračunih pa proti Špancu pa izgublja z 0 proti 3, nazadnje ga je Ramos "dobil" pred dvema tednoma v Buenos Airesu.

Tenis - ATP - Dubai

Kohlschreiber P.-Jaziri M.
1
Prilagam še par za zapolnitev listkov, če potrebujete tretji par. Tule se bosta srečala dva različna ranga, uveljavljeni ATP igralec proti tenisaču ranga challenger turnirjev, ki je imel neverjetno srečo z žrebom (in dejstvom, da je Del Potra zopet izdalo zapestje). Mislim, da bo tule Jaziri dejansko lahko srečen že, če bo v katerem koli nizu ogrozil Nemca. Kohlschreiber ima polfinale na pladnju.