Izbirate lahko med pestro ponudbo pripravljenih vzorcev ali motiv naložite sami, Gigaset pa ga bo za vas preoblikoval v ovitek za telefon. Kupci paketov Gigaset C610 ali Gigaset C300 bodo med najrazličnejšimi motivi lahko izbirali brezplačno.

gigaset_pav.jpg

Z drznim trendom na modno popotovanje

Če ste doslej svoj modni slog izražali predvsem z oblačili in pisanimi dodatki, lahko to sedaj storite celo v udobju svojega doma. Divje barve, čipke, cvetje, kovinski ali živalski vzorci... Pisani motivi in neonske barve letos ne kraljujejo samo na oblačilih, temveč tudi doma. Potiski so povsod: na preprogah, blazinah, v kuhinji... Zakaj jih ne bi imeli še na domačem telefonu?

gigaset_kovina_1.jpg

Bodite drzni in ustvarite lasten ovitek!

Naj bodo rožnati ali živalski motivi, telefon Gigaset lahko postane modni dodatek, ki se prilagaja vsem okusom. Modne poznavalke in poznavalci, ki si želite vroče poletne dni tudi na telefonu popestriti z barvami, lahko izbirate med že pripravljenimi motivi ali pa domišljiji pustite prosto pot in si naložite svoj motiv. Naj fotografije vaših ljubljenčkov ali partnerjev ne samevajo na računalniku – naložite si jih kot ovitek telefona, kjer bodo vedno z vami!

gigaset_plaza.jpg

Ovitki na voljo še do konca septembra

Kupci Gigasetovih barvnih ovitkov boste svoj Gigaset telefon lahko v osebni modni dodatek spreminjali vse do septembra 2012. V tem času bodo paketom Gigaset C610 ali Gigaset C300 priloženi tudi kuponi s povezavo na spletno trgovino www.gigaset.com/folije_si in enkratno kodo za brezplačno naročilo ovitka. Ko izberete motiv ali si naložite svojega, vnesete kodo, zapisano na kuponu, Gigaset pa vam bo ovitek na dom poslal brezplačno. Če vam čez čas postane dolgčas ali želite zamenjati stil, lahko ovitek preprosto odstranite in na spletu naročite novega.