Nova spletna trgovina CutePlay na enem spletnem mestu ponuja pester izbor unikatnih, ročno izdelanih artiklov slovenskih avtorjev in je novost v slovenskem prostoru. Skupni imenovalec, na katerem temelji filozofija nove trgovinice, je ročna izdelava, ustvarjalni, inovativni in domišljijski dizajn ter izdelava in ciljna publika – naši najmlajši. Otroška moda, ki je na voljo v CutePlayju, ne sledi splošnim uniformiranim smernicam. Na izviren način spodbuja otrokov čustveni in fizični razvoj, predvsem pa njegovo domišljijo.

Tudi naši najmlajši so radi lepi. Kadar jim nadenemo nova oblačila, so še posebej ponosni in se radi postavljajo kot ljubki mali manekeni. Unikatna oblačila ročne izdelave spodbujajo otrokovo ustvarjalnost in razvoj lastnega edinstvenega jaza. Najdete jih v spletni trgovinici CutePlay.

Igrače spodbujajo otrokov čustveni in fizični razvoj, predvsem pa gradijo njegovo domišljijo, zato morajo biti oblikovane in izdelane s posebno pozornostjo. V spletni trgovinici CutePlay boste našli zanimivo ponudbo unikatnih, ročno izdelanih igrač in zunanjih igral za naše najmlajše.

Posebne priložnosti, ki jih bo v prihajajočem obdobju na pretek, zahtevajo več naše pozornosti. Bogato bomo obložili mize, praznično odeli stanovanja in s skrbjo izbrali darila. Tudi naše najmlajše bomo pripravili na ta čas. Po svečana otroška oblačila s posebnim pridihom, ki ga prinese unikatna in ročna izdelava, vas prijazno vabimo v spletno trgovinico CutePlay.

Vabimo vas, da nas obiščete na spletni strani www.cuteplay.si. Pri nas boste našli edinstvene ideje za novoletna in rojstnodnevna darila ali zanimive drobne pozornosti.