Glede na vaše želje smo se odločili, da vam ponudimo prenovljen program dnevne sobe siena. Z letošnjim letom smo v programu − poleg obstoječega furnirja v hrastu in češnji − barvi vanilje dodali še rdeče fronte in ga obogatili z dodatnimi omaricami ter mu vdahnili bolj minimalističen moderni videz.

Glede na priložen tloris, željo in opis vaše sedežne garniture vam ponujamo sieno v kombinaciji beljenega hrasta – korpusi in rdeče v frontah. Sestav smo v prostor umestili ob steno nasproti okna, ki je toliko oddaljen, da dnevna svetloba ne bo motila gledanja televizije. Pred okno smo umestili vašo sedežno garnituro peščene barve, pred njo pa klubsko mizo siena, prav tako iz furnirja, beljeni hrast.

V sobi je dovolj prostora za gibanje, takšna razporeditev optično ne zmanjša prostora. Poleg tega je omogočena tudi komunikacija z nekom, ki je v kuhinji levo od dnevne sobe. Steno na desni strani nad sedežno garnituro lahko popestrite s slikami, desno steno, kjer je velika površina, pa polepite s stenskimi tetovažami. Da bi sobo še bolj poživili, prebarvajte steno za sestavom v kakšno živo, intenzivno barvo, na primer zeleno, ki je komplementarna barva rdeči na sestavu.

Sabina Belak, oblikovalka v Brestu