Pregledali in preučili smo vaš tloris. Če boste odstranili steno na levi strani med dnevno sobo in kuhinjo, boste pridobili lep prostor za jedilni kot, ki se bo dobro vklapljal v dnevni del stanovanja. Glede na tlorisno situacijo bi vam priporočili dnevni sestav Volare, ki je modernega minimalističnega videza. Na izbiro ga imamo v treh barvnih kombinacijah: lakirano v mat beli barvi, furnirano v orehu kernu in furnirano v bukvi kernu.

Bela barva sten prostor razsvetli, vendar je lahko zelo dolgočasna, zato se lahko odločite za obratno kombinacijo in prostor opremite večinoma z belim pohištvom, stene pa prebarvate z določeno barvo. Letos so moderni sivi in rjavi odtenki, ko se naveličate določene barve, jo brez problema zamenjate, medtem ko je pohištvo težje zamenjati.

Mi smo vaš prostor opremili v kombinaciji belih omaric, police pa v barvi oreha kerna. Na desno stran pri jedilnem kotu smo postavili komodo Volare v kombinaciji bele in oreha kerna. V jedilni kot smo umestili jedilno mizo Volare v orehovem furnirju, zraven pa postavili bele stole iz ekousnja. Stene smo prebarvali v moden, malo temnejši odtenek sive barve, ki se lepo sklada tako z belo kot z orehom. Preostala dekoracija v prostoru naj temelji na belo-sivih odtenkih. Ostanite pri dveh do treh barvnih odtenkih, saj tako prostori delujejo povezano in celovito. Čez nekaj let, če se boste naveličali sivih odtenkov, jih enostavno zamenjate z drugimi, medtem ko vam bo kakovostno pohištvo še vedno služilo.

Sabina Belak, oblikovalka v Brestu