Odlike novega pomivalnega stroja, ki z 32 visokotlačnimi šobami deluje s kar 70 odstotkov močnejšim pritiskom kot standardni pomivalni stroji, so vsestranskost, prilagodljivost in inteligenca. Ročno izpiranje ponev z zažganimi ostanki hrane ni več potrebno, prav tako vam ni treba ločeno pomivati porcelana in kuhinjske posode. Posoda bo brezhibno pomita, obenem pa boste znatno prispevali k ohranjanju okolja, saj boste porabili samo toliko vode, kot je res nujno potrebno.

Pomivalni stroj PowerClean omogoča praktično razporeditev posode. Zgornja košara je idealna za pomivanje dragocenih kozarcev in porcelana, v spodnjo pa lahko vstavimo dodatni nastavek za pomivanje kozarcev. Po potrebi lahko tudi za 30 odstotkov povečamo razmik med košarama, s tem pa dobimo večji prostor za pranje velike posode.

Edinstvena senzorska tehnologija »šesti čut« nenehno nadzira količino umazanije in kalnost vode ter samodejno prilagodi pomivalni ciklus ter nam prihrani do 30 odstotkov časa, energije in vode. Rezultati pomivanja so ne glede na vsebino stroja odlični. Da bi bil učinek pomivanja posode kar najbolj učinkovit, samoočiščevalni filter z namakalno-pulznim delovanjem vsakih 10 sekund samodejno regenerira vodo in pomaga odplakniti umazanijo.