Preden se boste lotili opremljanja stanovanja, bi vas radi opozorili, da razpolagate z zelo majhno kvadraturo spalnice in da pohištvo, ki ste si ga izbrali, ni najbolj primerno za ta prostor. Priporočamo, da vam spalnico naredi mizar po meri, tako lahko najlažje in včasih še ceneje pridete do najboljšega rezultata.

Upoštevali smo vašo željo, da je prehod do okna prost, zato je edina možnost postavitev vzglavja postelje ob desni steni. Tako lahko uživate v jutranjem razgledu skozi okno, še vedno pa imate pogled na vhod. Zaradi stiske v prostoru vam priporočamo višjo posteljo, pod njo pa namestite predalnike na kolesih. Postelja naj bo manjših mer, kot ste predvideli, prav tako priporočamo manjše nočne omarice z različnimi odlagalnimi površinami, ki vam omogočajo boljšo urejenost in preglednost.

V kotu lahko prostor najbolje izkoristite z visokimi omarami do stropa, v širino naj segajo do podboja vrat. Barve naj bodo svetle, saj tako prostor deluje večje, popestrite ga lahko z živahnejšo barvno tapeto v poljubnem vzorcu, z razmeroma velikim motivom, saj boste tako sobo optično povečali. Najbolje bo tapeta delovala na steni za posteljo, steno nasproti pa opremite s poljubnimi slikami ali fotografijami.

Dizajn Group