Notranji oblikovalec Mario Buatta, ki mu je pevka poverila opremljanje, je dejal, da je hotel ustvariti ozadje za Mariahin lasten blišč in neverjetno karizmo. Ker zvezdnica ljubi vrhunsko udobje, je stanovanje luksuzno vse od veličastnega vhoda s srebrno pobarvanimi vrati in v marelični barvi lakiranimi stenami do savne s tlemi iz belega marmorja in vabljivo dvojno posteljo.

600.000 dolarjev za klavir Marilyn Monroe

Stanovanje, ki zavzema zgornja tri nadstropja nekdanje pisarniške zgradbe, je obsijano s soncem. Njegovo srce je dolga soba, ki jo je Buatta razdelil na tri ločene prostore: dnevni prostor, jedilnico in intimni kotiček za počitek po obedu. Dnevni prostor loči od jedilnega Mariahin zaklad – beli klavir, ki je bil nekoč last filmske zvezdnice Marilyn Monroe. Marilyn je ena izmed pevkinih ikon, zato ji zanj ni bilo težko plačati 600.000 dolarjev.

V stanovanju, ki je posvečeno glamurju, prvo mesto med najbolj glamuroznimi sobami nedvomno zaseda pevkina spalnica. Ker se že vrsto let spopada z nespečnostjo, zaradi česar dela in sprejema prijatelje v nočnih urah, je ta prostor zanjo še pomembnejši. Spalnica je opremljena v nežnih tonih, ki segajo od rožnate in marelične do barve sivke. Luksuzna oprema se nadaljuje v kopalnici z ogromno kadjo in ploskim televizorjem.

Garderobna soba kot vrhunski butik

Iz kopalnice se lahko Mariah sprehodi v garderobno sobo, ki je urejena tako kot vrhunski butik – vsa oblačila so na ogled in razvrščena po namenu in barvi. Posebna garderoba je namenjena perilu in čevljem, ki jih ima pevka na stotine, v prostoru za preoblačenje pa lahko med premičnimi omarami in policami s svojimi stilisti izbira oblačilne kombinacije. Zvezdnica prizna, da ji veličastne garderobe, ker je imela v otroštvu samo ene preluknjane zimske čevlje, pomenijo zelo veliko.

Fotogalerijo si oglejte tukaj.