Zibelka, ki si jo tako ljubeče želite kupiti, bo za novorojenčka, tako kot previjalna deska in plenice, že kmalu stvar preteklosti. Zakaj ne bi otroku že takoj namenili lastnega prostora, ki bo rasel in se spreminjal skupaj z njim? Izberite nekaj klasičnih kosov pohištva, ki služijo tako novorojenčku kot odraščajočemu otroku in nenazadnje tudi najstniku.

 
Sobo lahko prenovite vsaki dve ali tri leta ali pa načrtujete vnaprej in izberete pohištvo, ki je večno. Takšna odločitev je smotrna tako z estetskega kot s finančnega vidika, njej v prid pa govori tudi zdrav razum. 

Vsestransko pohištvo se spreminja in raste z otrokom 

Vsestransko pohištvo je namenjeno večletni uporabi in se spreminja ter raste z otrokom. Oblikovalci pohištva so oblikovali zibelke, ki se zlahka spremenijo v otroške postelje, zofe, dnevne ali celo francoske postelje. 

Prilagodljivih dimenzij so tudi mize, ki ponujajo številne rešitve. Te so lahko v prvih dneh otrokovega življenja namenjene previjanju, kasneje pa lahko nanje postavimo računalnik, televizor, igralne konzole ali radijski sprejemnik.

Edinstveno in prilagodljivo pohištvo je vredno zaupanja, saj bo lepo opremljena soba lepa le več let ter jo boste tudi zlahka prilagodili spreminjajočim se potrebam vašega otroka.