Po vaši skici tlorisa in vaših željah smo organizirali stanovanje na štiri, načeloma med seboj ločene enote. Kuhinja je prostor, ki ga opremljamo zelo premišljeno in za najdlje časa, saj so pohištvo in gospodinjski aparati precej dragi. Uredili smo dovolj veliko kuhinjo z zajtrkovalnico.

V dnevni prostor smo najbližje kuhinji umestili kotiček z jedilno mizo. Pisalni mizi ločujeta jedilnico od dnevnega prostora, zaradi vira naravne svetlobe smo ju postavili eno nasproti druge malce zamaknjeno, da si ne delata sence. V kot sobe smo umestili sedežno garnituro, ki je modernega videza in dovolj velika za druženje, priporočamo še kakšen tabure več, ker ne zavzema veliko prostora, na trgu pa se dobijo tudi atraktivni modeli za malo denarja.

Spalnico od dnevnega prostora ločuje nižja omara s policami, da tako vsaj malo zakrijemo posteljo. V spalnem delu sta tako na vsaki strani postelje visoka omara in nasproti nje komoda, kamor lahko postavimo televizor.

Priporočamo, da so osnovne barve v prostoru od belih do svetlo sivih odtenkov, ki jih lahko poživimo s posameznimi kosi, kot so stoli, dekoracija, zavese in stenske slike v živahnih barvah. Prostoru daje poseben pečat tudi ambientalna svetloba, zato priporočamo osvetlitev v nišah omar ali nad policami, prav tako tudi kakšne talne in stropne luči.

Dizajn Grup