Zaradi velikega povpraševanja je neprestano večalo svojo proizvodnjo ter širilo ponudbo in izbor svojih izdelkov. Tako danes trgu ponuja več kot 400 različnih betonskih izdelkov. Njegova ponudba zajema tudi storitve prevoza in vgradnje svojih proizvodov. Prodaja betonskih izdelkov poteka v glavnem v lastni režiji, v prodajalni na sedežu podjetja na Dupleški cesti 316 v Mariboru, kjer je urejen tudi razstavni prostor. Tega imajo tudi v Ljubljani (Industrijska cona Stegne) in v sosednji Avstriji (Graz).

Ustanovitelj in direktor podjetja Bojan Podlesnik ga je skozi vseh 30 let obstoja vodil in nadgrajeval. Tako je ob podpori in pomoči družine ter zaposlenih razvil močno in uspešno družinsko podjetje Tlakovci Podlesnik.

Strategija podjetja je nenehno vlaganje v novo tehnologijo ter kakovost vhodnih materialov, ki zagotavljajo visoko kakovost in raznolikost proizvodov ter večjo zmogljivost. Podjetje Tlakovci Podlesnik ima moderne pisarniške in skladiščne prostore, betonarne, gramoznico in transportna sredstva. Zaposluje okoli 50 ljudi. Ponuja betone, peske in visokokakovostne betonske izdelke različnih vrst, oblik, barv in obdelav, ki so namenjeni urejanju okolja ter pohodnih in dovoznih površin.

Predstavitev proizvodnje betonskih izdelkov

V preteklosti se je betonskih tlakovcev držal sloves dolgočasnega načina tlakovanja; veljali so za sive in nezanimive. Zadnja leta se je na tem področju marsikaj spremenilo. Sodobni tlakovci so najrazličnejših oblik in barv, poleg tega pa sledijo podobi različnih naravnih materialov. Tako na primer v podjetju ponujajo tlakovce, ki imajo videz naravnega kamna (Linija ANTIKA). Gre za tlakovce, robnike, palisade in ograjne zidake v toplih prelivajočih se barvnih odtenkih. Njihov videz je naraven, saj so obdelani tako, da na pogled delujejo kot star kamen, ki se že leta zliva z naravo. Primerni so za ureditev okolice prav vsakega objekta.

Pozornost vseh, ki imate radi ravne linije, moderen videz in eleganco, bodo zagotovo pritegnili izdelki iz linije Prestige. Gre za peskane izdelke, ki predstavljajo inovativnost moderne dobe in so plod umetnosti izdelave betonskih izdelkov. Peskana površina tlakovca Prestige je izdelana iz naravnega plemenitega barvnega kamna, kombiniranega s črnim in belim svetlečim lomljencem. Te kamnine dajejo površini tlakovca izjemen in poseben videz. Peskani tlakovci Prestige so primerni za ureditev okolja sodobne moderne hiše, ki prisega na ravne linije brez kičastih dodatkov in starodavnih oblik. S pomočjo pastelnih barvnih tonov dobi okolje kljub resnosti te linije toplino, ki poskrbi za prijetno počutje in domače vzdušje.