Podrite nenosilne stene ter osvetlite prostor z več okni. Izberite  tople barve, ki vam bodo popestrile in še bolj razsvetlile dnevni prostor, ter obesite slike. Slike so značaj doma, predstavljajo pa tudi vaš okus in družinske vrednote.

closet.jpg

Kuhinjska shramba je lahko tudi lepa stara omara. Umestite v predprostor zanimivo omaro, uredite police in vanjo namesto oblek pospravite živila,  gospodinjske pripomočke ali v njej skrijte celo hladilnik. Pridobili ste prostor, hkrati pa nihče ne bo vedel, kaj se v omari skriva.

Izkoristite prostor s kuhinjskim pultom

counter.jpg

Kuhinja v obliki črke U je najbolj praktična kuhinja, ki si jo lahko omislite. Poleg tega, da boste imeli vse pri roki, se lahko tudi pogovarjate s sogovornikom, ki sedi ob pultu ter vam pomaga ali samo radovedno opazuje vaše delo. Kuhinja s tem pridobi veliko na uporabnosti, pa tudi kave vam zjutraj ne bo več treba piti pri mizi.

omara_shramba.jpg

Izkoristite hodnike in vanje postavite odprte ali zaprte omare, ki jih lahko uporabljate kot shrambe za kuhinjske pripomočke, drobnarije ali pribor, ki bi se nam sicer valjal po stanovanju, ali pa jih spremenite v priročne knjižne police. Presenečeni boste, kako malo prostora vam bodo takšne shrambe vzele, pa tudi hodnik ne bo več le hodnik, temveč uporaben prostor.

kop6.jpg

V kopalnici izkoristite prostor pod lijakom. Namestite podenj omarico s predali in prostori za večje potrebščine. Na steno obesite velika ogledala, ki bodo povečala prostor ter iz kopalnice odnesite stare omarice, poličke in drugo bolj ali manj uporabno pohištvo, saj ga ne boste potrebovali več veliko. Praktična omarica pod lijakom vam ponuja vse, kar potrebujete.