V razstavnem salonu je predstavljena bogata zgodovina podjetja s pomembnejšimi prelomnicami. V kotičku Jumix se obiskovalci lahko poučijo o osnovah barv, medsebojnem mešanju in kombiniranju le-teh, pomenu barv v prostoru... To vas bo spomnilo na šolske dni, ko ste mešali modro in rumeno ali rumeno in rdečo ter ustvarjali paleto mavričnih barv. Med stotinami odtenkov, ki so na voljo za notranje zidne barve Jupol, fasadne barve in omete, se je pogosto težko odločiti.

Galerija barv in ometov razstavlja skoraj 350 odtenkov barv in ometov po barvni karti Jub na večjih površinah, kar olajša predstavo v prostoru. V galeriji fasadnih sistemov Jubizol so na ogled različni toplotnoizolacijski materiali kot del fasadnega sistema Jubizol ter gradbeni detajli s poudarkom na njihovi izvedbi. Predstavljene so tudi različne granulacije zaključnih slojev in različne vrste ometov glede na vsebnost veziv.

Dekorativni kotiček zajema predstavitve dekorativnih obdelav površin tipa Marmorin ter šablon Jub decor v raznih barvnih kombinacijah. Predstavitvi barv za les in kovino je namenjen kotiček Jubin, kjer si je moč ogledati celotno barvno lestvico emajlov in lazur ter nanos le-teh na različne površine. Za popolno opremo doma je tu še kotiček keramike, kjer so prikazani pravilen način vgradnje keramike in odtenki fugirnih mas Fugalux ter tesnilnih mas Juboflex.

Novi prodajno-razstavni salon Jub Design Studio vabi vsak delavnik med 7. in 19. uro ter ob sobotah med 7. in 14. uro. Arhitekta in tehničnega svetovalca v salonu boste lahko za nasvet povprašali od 9. ure naprej.