Gorenje Simplicity Moonlight prepriča s srebrnim videzom in vedno aktualno kombinacijo stekla in kovinskih materialov. Sijoče srebrne steklene površine dopolnjujeta ergonomsko oblikovan gumb kot zaščitni znak vse linije in ročaj iz poliranega aluminija, ki jo zaokroži.

Gre za popolnoma prilagojeno linijo aparatov, ki poleg tehnološke dovršenosti zagotavljajo tudi preprosto in logično upravljanje z enim samim gumbom – in to brez zamudnega prebiranja navodil za uporabo, saj uporabnika skozi postopke in prednastavljene programe vodijo ikone na gumbu oziroma upravljalni površini. Izberete samo prednastavljen program, napredna tehnologija UseLogic® pa poskrbi za vse drugo. Od tod tudi ime linije - Gorenje Simplicity.

Odovor na sodobne trende bivanja

Aparati iz nove linije sodijo v varčne energijske razrede A, A+ in A++, z naborom skrbno izbranih programov na podlagi izkušenj evropskih uporabnikov pa so namenjeni vsem, ki prisegajo na priročnost in preprostost uporabe – ne glede na to, ali kupujejo svoj prvi aparat ali nadomeščajo starega.

Koncept Simplicity je odgovor Gorenja na sodobne trende bivanja, ki narekujejo spoštovanje uporabnikovega časa in poenostavljanje njegovega vsakdanjika. Strokovnjaki v številnih raziskavah že nekaj let zaznavajo spremembo življenjskega sloga in željo po bolj preprostem, a izpolnjenem življenju. Več časa, manj odločanja in manj zapletenih izbir omogoča tudi linija Simplicity; vrhunska tehnologija, a v takšni obliki, da omogoča povsem preprosto uporabo.