V dobi digitalnih fotoaparatov se nam pogosto zgodi, da naši najlepši spomini obležijo pozabljeni v računalniških datotekah, namesto da nam bi vsak dan privabljali nasmeh na obraz. Z novim digitalnim foto okvirjem philips SPF4328 bomo svoje najdražje spet postavili na pravo mesto, tako v dnevni sobi kot na delovnem mestu. S svojim modernim videzom se poda v vsak prostor, navdušuje pa s preprosto uporabo, kakovostjo slike, z velikostjo spomina in funkcijo personaliziranja fotografij.

lcdvec.jpg

Nevsiljiv stanovanjski dodatek

Pri izbiri digitalnega okvirja bodimo pozorni, da se bo ujemal s preostalim pohištvom oziroma dekorjem v stanovanju. Zunanji videz okvirja je na voljo v različnih materialih, kot so les, kovina in plastika. Prednosti plastičnih in kovinskih so številne barvne kombinacije, ki jih lahko spreminjamo v skladu z našim razpoloženjem. Najbolj priročni so črni, sivi in beli okvirji, ki lepo dopolnijo vsak dekor.

lcdsteklo.jpg

Digitalne okvirje manjših dimenzij po navadi postavljamo na stensko poličko ali na komodo, medtem ko je tiste večjih dimenzij najbolje obesiti na steno. Mnogi izmed njih so opremljeni s programsko opremo, ki omogoča predstavljanje videov in projekcijo slik. Po navadi imajo vgrajene manjše zvočnike, skozi katere odzvanja glasba med prikazovanjem fotografij.

lcd1.jpg

Zakaj kupiti digitalni okvir?

Razlogov, da si omislimo ali podarimo digitalni foto okvir, je več. Nanj lahko naložimo do več sto slik, ki jih lahko opremimo tudi s sporočili oziroma besedilom po lastni izbiri. Na voljo je že nekaj pripravljenih sporočil, ki jih lahko pripnemo na izbrane fotografije, opremimo pa jih lahko tudi z enim izmed desetih kolažev.

S Philipsovim digitalnim foto okvirjem SPF4328 lahko poskrbimo tudi za presenečenje, saj funkcija “časovnik” omogoča, da ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi ali obletnice, nastavimo čas pojavitve izbrane fotografiije in besedila.

phi.jpg

Zaslon novega digitalnega foto okvirja je velik 20,3 centimetra in je v formatu 4:3, njegova ločljivost pa je 800 x 600. Opremljen je tudi s funkcijo SmartPower, s katero določimo čas samodejnega vklopa in izklopa ter tako zmanjšamo električno porabo.