Razkošno stanovanje se razteza na 3284 kvadratnih metrih in ima tri spalnice, tri kopalnice in dve veliki loži s pogledom na različne strani New Yorka. Dnevna soba in jedilnica sta dvignjeni ter ponujata enkraten razgled na reko Hudson. Novo domače gnezdo slavnega zvezdniškega para vključuje tudi druge prostore, kot so delovna soba, garderobe, kozmetični kotiček, telovadnico…

V istem nadstropju kot stanovanje je zasebna garaža, do katere se lastnik v jeklenem konjičku pripelje z zasebnim dvigalom. Gre za prvo zgradbo v New Yorku, ki omogoča parkiranje vozila tako visoko, poleg tega pa se ponaša še s številnimi drugimi arhitektonskimi novostmi. Med njimi je posebno zanimiva premična kuhinja, ki se s pritiskom na gumb skrije skupaj z vsemi aparati in opremo.

Zvezdnika sta z nakupom stanovanja postala tudi lastnika dela zunanje parcele, na katere stoji stavba, kar jima zagotavlja popolno zasebnost. Stavba v četrti Chelsea ima še enega slavnega stanovalca, modnega oblikovalca Domenica Dolceja, ki je v njej kupil dve stanovanji in zanju plačal 29 milijonov dolarjev. Nicole in Keith sicer živita na relaciji Nashville – Sydney.

Fotogalerijo si lahko ogledate tukaj.