Stanovanja opremljamo glede na navade, okus, značaj in življenjski slog. Kadar imamo priložnost obiskati dom prijatelja, znanca ali poslovnega partnerja, po navadi dobimo še bolj celosten vpogled v to, kakšen je v resnici človek, s katerim imamo opravka.

Skrivnostna spalnica

Lepo pospravljeni in z ličnim dekorjem opremljeni domovi kažejo na mirne, redoljubne osebe, ki cenijo svoj kotiček in v njem uživajo. Prav takšni so tudi do prijateljev. Obilica nametanih, neusklajenih in odvečnih predmetov v hiši pa izdajajo človeka, ki mu dom ne pomeni prav dosti.

Spalnice so po navadi postavljene v najbolj oddaljenem delu hiše ali stanovanja, kamor gostje nimajo vstopa. Eno izmed najpomembnejših točk v hiši lahko z drobnimi detajli uredimo tako, da izrazimo naravo zakonskega para, partnerjev ali samske osebe. Ker gre za intimen prostor, se lahko sprostimo in pustimo domišljiji prosto pot.

Romantični učinki okrasja

Z dekorjem ustvarimo romantične učinke, dramatično vzdušje ali naravni ambient; vse skupaj začinimo s kančkom aromatičnih dišav, svetlobo svečk in mehkobo izbrane posteljnine. Spalnica naj bo prostor, ki vas vedo znova spomni na zaljubljenost in predanost partnerju ter pomen skupnega življenja. Tukaj pozabite na zunanji svet in se prepustite miru ter sproščujočim učinkom vaše postelje.

Fotogalerijo si oglejte tukaj.