Še bolj kot pri klasičnih sobah se prednost vgradnih omar pokaže pri sicer manj uporabnih in dostopnih prostorih. Sistem drsnega okovja Raumplus, ki ga na slovenskem trgu zastopa podjetje Venge, d.o.o., ponuja zelo elegantne in funkcionalne rešitve za kotne omare, prostore pod stopnicami in podstrešne prostore.

Ko imamo izbrano mesto za omaro, je treba kar se da pametno razporediti notranjost omare. Velikih problemov s tem res ne bomo imeli, saj vam ponujamo veliko število dodatkov, ki vam bodo pomagali pri razporeditvi notranjosti. Poleg klasičnih polic in predalov si lahko izberete tudi različne košare za perilo, izvlečne police, izvlečne obešalnike, kravatnike...

Za povsem svež in moderen dizajn vaše omare ali garderobne sobe lahko poskrbimo s sistemom Uno in sistemom Cornice, ki je prejel tudi prestižno nagrado Red dot design award. Sistema sta sestavljena iz vertikalnih aluminijastih elementov in prilagodljivih, samostojnih elementov za obešanje ter iz klasičnih polic in predalov. Ta sistem je povsem odprt in fleksibilen, prilagaja pa se vsakemu prostoru, ne da bi se pri tem izničil njegov poseben značaj. Vse skupaj je enostavno za sestavljanje in je prava alternativa tradicionalnim omaram.

Sistem Raumplus omogoča zelo elegantno, funkcionalno in kakovostno rešitev za predelitev vašega prostora z drsnimi vrati ali za izvedbo fiksnih predelnih sten. Osnova za drsna vrata je visokokvalitetno aluminijasto okovje nemškega proizvajalca Raumplus, ki ga zastopamo na slovenskem trgu, ponujamo pa tudi šest let garancije. Izbirate lahko med različnimi oblikami in barvami okovja. Tehnična dovršenost in visoka kakovost vseh elementov drsnih vrat omogočata rešitve še tako zapletenih situacij. Okovje Raumplus omogoča izdelavo kotnih drsnih vrat, ki se uporabljajo za zapiranje mansard ali prostorov pod stopnicami.

Za pregraditev prostorov v vašem domu ali poslovnih prostorih lahko izdelamo fiksne ali drsne pregradne stene, ovira pa niso niti nadstandardno visoki ali široki prostori. Izdelamo lahko drsna vrata, visoka štiri metre, poleg tega so lahko tudi zelo težka, saj so kolesa za drsna vrata testirana na 160 kilogramov obremenitve. Klasični sistem vodil omogoča izdelavo drsnih vrat s spodnjim vodilom, ki je lahko nalepljeno na podlago ali pa se ga vgradi v tla. Air sistem vodil pa omogoča izdelavo drsnih vrat brez spodnjega vodila. Air sistem je primeren tudi za drsna vrata, ki se odpirajo v kaseto, ta pa je vgrajena v steno. Za udobnejšo uporabo drsnih vrat je na voljo tudi sistem za mehko zapiranje z zavoro.

Z različnimi polnili dopolnimo končni videz omare ali prostora. Videz omare oziroma drsnih vrat je še kako pomemben, saj vgradna omara ali sama drsna vrata zaključujejo celoten prostor. Videz vrat si tako izberete povsem po svojih željah. Pri podjetju Venge, d.o.o., ponujamo brezplačno svetovanje in 3D-izris. Izbirate lahko med lesnimi in enobarvnimi dekorji, različnimi stekli (matirana, peskana, barvna), na voljo so ogledala različnih odtenkov, ponujamo pa tudi fotoprinte na steklu ali dekor plošči ter gravure na steklu.