Rdeča nit skozi vse prostore je torej oreh. Spalnica Piazza je narejena v orehovem furnirju, omaro pa po želji kombiniramo s svetlimi, v visoki sijaj lakiranimi vrati. V predprostoru imamo kombinacijo dveh programov (Piazza in Tina), vendar tega zaradi enakega materiala in skladnosti oblik ne opazimo. Program Tina se iz predprostora nadaljuje v dnevni sobi; pri njem oreh v kombinaciji z brezo izžareva domačnost in prostoru daje toplino.

Kuhinj, jedilnic in sedežnih garnitur v naši ponudbi ni. K predstavljenemu programu jih ni težko izbrati, saj oreh in breza omogočata precej svobode pri kombiniranju. Ker pa želimo nadaljevati z rdečo nitjo, svobodo omejimo in oreh uporabimo tudi v kuhinji. Da prostor poživimo z barvami, izberemo sedežno garnituro v rumeni, oranžni ali zeleni barvi. Enako barvo ponovimo tudi v kuhinji in jedilnici, dovolj je samo nekaj detajlov. Če pa želite bolj tradicionalen videz, z barvami popestrite samo dekoracijo (blazine, zavese, posodo, skodelice, okvir slike itd.).

Oba omenjena programa (kot vsi programi iz naše ponudbe) sta sestavljiva in omogočata različne postavitve, prilagojene željam in potrebam strank. Obiščite naš salon v Cerknici in z veseljem vam bomo pomagali izbrati najboljšo postavitev za vas.

Bernarda Žugčič