Nekateri prostori so zaradi nestandardnih dimenzij neprimerni za postavitev že izdelanega pohištva. V tem primeru si lahko damo pohištvo izdelati po meri ali pa premislimo o nakupu vgradnih omar. Vgradne omare z drsnimi vrati imajo nekaj prednosti pred klasičnimi omarami: izdelava omare natančno po meri, omara brez hrbtišča, kar omogoča lažje čiščenje in boljši pretok zraka, izbrani materiali in barve, prilagojeni preostali opremi stanovanja, drsna vrata, ki ne zavzemajo prostora z odpiranjem, razpored polic, predalov, obešal… po potrebah in izboru naročnika in še in še. Predvsem je pomembno, da omogočajo rešitev tudi za najnenavadnejše situacije.

vg1.jpg

Garderobna soba kot nadomestilo za klasično pohištvo

Če stanujemo v velikem stanovanju ali hiši, lahko razmislimo tudi o garderobni sobi, ki je po navadi povezovalni prostor med kopalnico in spalnico. Prostor, namenjen shranjevanju oblačil, je odlično nadomestilo za klasične omare in dobra rešitev za vse tiste, ki imajo dovolj prostora. Sodobno stanovanje je predvsem zmes praktičnosti, udobja in maksimalnega izkoristka prostora.

vg2.jpg

Garderobna soba je lahko različnih dimenzij, ki so odvisne predvsem od potreb posameznika. Kar je pomembno, sta predvsem izkoristek prostora in organizacija elementov. Bolj kvaliteten prostor bomo dobili, če razmislimo o vgraditvi okna, ki bo poskrbelo za zračenje prostora. Pomislite tudi na dobro osvetlitev, dodate lahko ogledalo, mizico za ličenje in stol, desko za likanje, koš za umazano perilo, fotelj ali dvosed.

Vgradna omara, ki učinkovito dopolni drugo pohištvo

vgal3.jpg

Skrbi glede poenotenja barv in materialov vgradne omare in preostalega pohištva ne boste imeli, če se odločite za Alplesovo vgradno omaro Alp'lux. Vgradna omara je lahko v povsem enakih lesnih dekorjih, barvnih in steklenih izvedbah kot njihovo drugo pohištvo v spalnici, predsobi, mladinski in dnevni sobi. Tako bo z odločitvijo za vgradno omaro Alp'lux tudi ta nakup postal prijetno opravilo. Poskrbeli so, da bo to tudi nakup. V izbranih salonih pohištva ali na sejmu Ambient lahko vse do 15. novembra izberete Alp'lux in drugo pohištvo iz Alplesovega programa s kar 30-odstotnim promocijskim popustom.

Izris po meri in prilagoditev željam kupca

acr.jpg

Pri Akronu se ponašajo z največjo izbiro okovja za drsna vrata, ki so izdelana iz lesa in kot novost kombinirana s steklom. Predstavljajo tudi vgradne omare in garderobne sobe, ki jih prilagajajo individualnim željam kupcev oziroma jih izdelujejo po meri. Če si boste zaželeli vaš prostor polepšati z njihovim izdelkom, se oglasite v Akronovem salonu z idejo in izdelali vam bodo 3D-izris s ponudbo. Med najbolj priljubljenimi barvami so črno-bele kombinacije, veliko je tiskov, stekla in vzorcev.

Pisana paleta barv in vzorcev

ve.jpg

Tudi pri podjetju Venge se bodo z drsnimi vrati, vgradnimi omarami in garderobnimi sobami prilagodili vašemu prostoru. Njihova drsna vrata imajo nameščena kolesa oziroma profile nemškega proizvajalca Raumplus, ki zagotavljajo neslišno in brezhibno drsenje. Izdelke Venge poleg kakovosti odlikuje tudi pisana paleta barv in vzorcev, od cvetličnih, geometrijskih do divjih in umirjenih kombinacij. Vgradno omaro vam bodo izdelali po meri, pri tem pa vas ne bodo pozabili povprašati o vseh pomembnih detajlih za kar največ udobja pri shranjevanju predmetov in oblačil.

Fotogalerijo si oglejte tukaj.