Z veseljem sem rešila vajino situacijo, dragi dami, saj je bil posnetek zelo lepo in jasno narisan, pa tudi všeč mi je bila ideja o zložljivi postelji, ki ste jo predlagali, je zelo zanimiva, zato sliko posredujem našim bralcem.

Imate veliko možnosti, da bo stanovanje prav takšno, kot ste si ga želeli, saj je prostora dovolj, pa tudi svetlobe je v izobilju. Edino, kar nisem realizirala v skladu z vašimi željami, je delitev prostora s pregradno posteljno omaro. V tako majhnem prostoru se mi namreč to ne zdi smiselno, saj bi tako velik element zakril polovico prostora.

Kopalnica je pozicionirana na desni strani takoj ob vhodu, na levi je manjša delovna sobica z garderobo. Odpira se z drsnimi vrati, tako da boste imeli več prostora.

Kuhinja je locirana v desnem kotu in obsega samo najnujnejše elemente z nizkim hladilnikom, štedilnikom, pralnim strojem in koritom ter nadgradnjo zgornjih elementov.

Jedilnica je zamaknjena v levi kot, v nadaljevanju pa je sedežna omara, ki se odpre v posteljo 160 x 200 cm. Omari na vsaki strani postelje sta razdeljeni na del za garderobo in drugi del z zaprtim spodnjim delom in policami v zgornjem delu.

TV-sprejemnik sem postavila na drugo stran, pred sicer panoramsko okno, vendar lahko na tem mestu direktno svetlobo zakrijete z neprosojno stransko zaveso, kar bo popolnoma zadostovalo.

Po celotnem prostoru predlagam vgradne halogenke nad elementi, pa seveda kakšno namizno bralno svetilko in stropno daljšo luč nad jedilno mizo.

Darja Hughes, dipl. desing. inter.