Kondenzacijski stroj s toplotno črpalko

Sušilni stroji so veliki porabniki električne energije. Eden od glavnih razlogov za to je dejstvo, da se morajo segreti na visoko temperaturo. Pri sušilnem stroju s toplotno črpalko pa je tokokrog zaprt, tako da ne prihaja do izgube toplote oziroma energije. Energija v tokokrogu vključno z energijo, ki jo dovažamo s pomočjo kompresorja, se ohrani in uporabi v postopku ter se ne izgublja v okolju.

Kondenzacijski stroji s toplotno črpalko porabijo bistveno manj energije, saj je temperatura med sušenjem za 20 stopinj Celzija nižja kot pri običajnih kondenzacijskih sušilnih strojih. Zaradi tega je sušenje v Electroluxovem sušilnem stroju s toplotno črpalko tudi veliko nežnejše do perila in primerno za občutljivejše tkanine.

Posuši kar 7 kilogramov perila

Oprali ste 7 kilogramov perila in ga želite tudi posušti – vsega naenkrat. Nova Electroluxova elektronika vam omogoči tudi to: posuši poln stroj perila, in to pozorno, varno in gospodarno. Da ne bi v njem pozabili kakšne črne nogavice, pa je v bobnu tudi luč, ki omogoči boljšo vidljivost in prepreči neljuba presnečenja.

Nadzor nad sušenjem in izbiro programov omogoči velik LCD-prikazovalnik. Z elektronskim upravljanikom pa boste z lahkoto zamaknili vklop delovanja in vaše perilo bo suho natančno takrat, ko boste to želeli.