Nič čudnega, da so sveče različnih barv, velikosti, oblik in vonjev nadvse zaželene kot okras. Že ena sama sveča lahko povsem spremeni prostor in mu da potrebno mehkobo. V zimskem času, ko se že zgodaj zvečeri, sveče še toliko raje prižgemo. In kako čim bolj izkoristimo svečke za dekoracijo?

gold_wood_candle_stick.jpg

Izberite sveče, ki se ujemajo z dekorjem. Lahko pa si zamislite temo, na osnovi katere boste izbrali svečke. Pri tem ne pozabite na svečnike in druge posodice, kamor boste sveče postavili. Tudi te se morajo ujemati z opremo in okrasnimi predmeti v stanovanju.

4_candles_table_560.jpg

Na jedilni mizi bodo odlično videti svečniki z ozkimi in podolgovatimi svečami. V dnevni sobi namesto vaze z rožami postavite stekleno vazo ali ovalno skledo, v njej pa vodo in plavajoče svečke.

alg_candles_bathtub.jpg

V kopalnici naj bodo majhne in večje svečke. Razporedite jih okoli kadi, umivalnika in okenske police ter ustvarite atmosfero za sproščanje.

bedroom.jpg

Spalnica je oaza, a sveča z vonjem jabolka in cimeta vas bo zazibala v spanec.

led_candles.jpg

Namesto svečk iz voska lahko izberete LED-lučke z dolgo življenjsko dobo. So dekorativne in jih lahko postavite kamor koli, ne da bi morali paziti na plamen.

Ne glede na to, kakšne sveče si izberete, si lahko vsak trenutek pričarate topel, romantični trenutek. In v hladnih dneh jih bo polno, s tem pa priložnosti, da se privijete k ljubim osebam.