Morda ravno zdaj načrtujete nakup nove kuhinje ali pa bi radi staro le osvežili. Odličen način za lep in šarmanten videz ter varčevanje z denarjem je zamenjava vrat kuhinjskih omaric s tkaninami. Takšne zavese so priročne, saj jih lahko vsake toliko časa zamenjamo in tako dobimo povsem nov videz. Posebno priljubljene so bele tkanine z modnim črtastim vzorcem.

kzavese.jpg

Videz kuhinje pa lahko spremenite tudi z zamenjavo ročic na kuhinjskih omaricah in predalih. Izberite vesele oblike v vaši najljubši barvi, ki jih lahko učinkovito dopolnite s kuhinjskimi krpami v enakem odtenku.

krocke.jpg

Kopalnica je pogosto zanemarjen prostor stanovanja, vsaj kar se tiče dekorativnih možnosti. Izbor kopalniške keramike namreč precej omejuje izrazne možnosti. Če ste prepričani, da vaša kopalnica nujno potrebuje barve, okrasite z njimi vrata in stene. Lepo bo videti, če boste s turkizno barvo naslikali morske valove ali pa bo na stropu "zasijalo" sonce. Tudi posamezni detajli v toplih barvah so dobrodošli. Tako boste lahko vse leto uživali v spominih na tople morske dni.

kop1.jpg

Za tiste, ki imate radi nežno belino kopalnice, pa bo dovolj že nekaj detajlov, in ta prostor bo postal oaza elegance. Kupite bele brisače, belo zaveso za prhanje, bele detajle, kot so na primer skledica za milo, držalo za toaletni papir, metlica za čiščenje stranišča… Dobili boste sproščeno atmosfero in vizualno večji prostor.

S takšnimi detajli in ustvarjalnim odnosom do opremljanja stanovanja boste lažje dočakali prihod zime in naposled tudi pomladi.