»Tako zelo sem ponosna na to hišo,« pravi Jennifer Aniston. »Vselitev sem proslavila skupaj z ljudmi, ki so mi pomagali preurediti stavbo v sanjski dom.« Igralka je hišo odkrila, ko jo je nekdanji lastnik ravno prenavljal. Kar sedem mesecev je trajalo, da ga je prepričala, naj ji jo proda. Pravi, da je ves čas vedela, da bo nekega dne njena.

Poimenovala jo je Ohana, po havajskih družinskih hišah. Vhod na posestvo je poudarjen z velikimi vrati. Pot, ki jo osvetljujejo prelepe luči iz muranskega stekla, nas vodi po mostičku čez ribnik, od koder prispemo do glavnega dvorišča.

Anistonova je želela v hiši poudariti okolju prijazen in zenovski vidik bivanja, zato je uporabila les podrtih dreves okrog posestva. Na streho je dala postaviti solarne zbiralnike. Igralka večere rada preživlja ob družabnih igrah. Velika miza iz orehovega lesa v razkošni dnevni sobi je kot nalašč za to. Prijetno domača kuhinja ima peč za peko pic in vinsko klet. Prostorna jedilnica pa lahko sprejme kar 24 oseb.

Dvojna kopalnica s kadjo zanj in zanjo je bila preurejena v kotiček za razvajanje. V njem dominira velika kad, ki nikakor ni namenjena le eni osebi. Spalnica je odeta v preprogo iz volne in svile, v njej sta velika postelja in televizor. »Hiša je tako prijetna, da je vse skupaj videti kot en velik objem. Celota je polna pozitivnih vibracij in naravnost zaljubljena sem vanjo,« je navdušena igralka.

Fotogalerijo si lahko ogledate tukaj.