Nove in stare hiše izoliramo, ker želimo nekaj več. Ne le streho nad glavo, ampak tudi udobje in čim manjše stroške, ki nam to ugodje zagotavljajo. Poleg zadovoljstva ob zavesti, da živimo v varnem in zdravem domu, pa razmišljamo še drugače. Svojo odvisnost od naravnega okolja, ki nas obdaja, čutimo iz dneva v dan bolj. Zato imamo upravičeno dober občutek ob zavesti, da s svojim načinom življenja ne delamo večje škode naravi, kot je zares nujno.

Pa še za nekaj gre: ste opazili, kakšen vtis naredi na nas dotik naravnih materialov: kamna, drevesa, trave, volne, peska? Zaradi dolgoletnih izkušenj nam že otip pove, kaj nam ti materiali ponujajo in kaj lahko od njih pričakujemo.

Vse našteto velja tudi za izolacijske izdelke iz lesa. V deželah, kjer ima les tradicijo in ga cenijo, so se naučili vsako posekano drevo kar najbolje izkoristiti ter narediti iz njega trajne in kakovostne izdelke, ki nam bodo dolgo služili. Zato nam lahko lesne izolacijske plošče toliko ponudijo: trdnost, trajnost, toplino.

Ko boste izbirali zase, premislite tudi na to. Poiščite informacije o dobrih materialih in pravilnem delu z njimi na spletni strani www.kalcer.si ali pa pokličite po telefonu.