Podobno kot drugi stanovanjski prostori tudi delovna soba privablja z udobjem in stilom, zato ne pozabite dodati niti rastlin, ki bodo popestrile ambient, vam pa olajšale opravljanje vsakdanjih nalog.

pisarna.jpg

Danes si pisarne ne moremo zamisliti brez računalniške opreme: zaslon, tiskalnik, faks, skener, telefon… vendar pa lahko tehnični pripomočki  v majhni pisarni povzročijo pravi kaos. Namesto izgovorov o kreativnem neredu se rajši organizirajte. Kotna miza je idealna – računalnik postavite v kot mize, drugo opremo pa ob rob. Pri tem ne pozabite na detajle, kot so fotografije vam dragih oseb in domačih živali. Postavite jih v zanimiv okvir in v poslovno monotonost vnesite nekaj svežine.

stol.jpg

Organizacija prostora

Pisarniško pohištvo izberite v skladu z vašim karakterjem. Če ste bolj klasični tip, izberite pisalno mizo preproste oblike in jo polepšajte z zanimivo svetilko, majhnimi stenskimi policami in zanimivim lončkom za pisala. Za več ekstravagance izberite dizajnerske kose pohištva – kovinsko mizo ali stol in dodajte najljubše barve – dovoljene so tudi močne, kot sta rumena in rdeča.