Letos so posebno moderni živahne barve in vzorci, ki se z veseljem spogledujejo s posteljnim tekstilom in zavesami. Veliki cvetlični vzorci prinašajo nadih starinskega, v kombinaciji z enako barvnim ozadjem pa bomo dobili prefinjeno eklektičnost. Lepi so tudi pastelni toni, ki spalnici dodajo mehak dotik ženskosti, v kombinaciji s starinskimi škatlami, motivi metuljev in ptic pa bomo vstopili naravnost v pravljico.

Elegantno oblazinjena posteljna vzglavja

Prav nič ni bolj šik od »hotelskega« videza razkošno oblazinjenih posteljnih vzglavij. Posebno prefinjenost bomo dosegli z golobje sivimi odtenki blaga ter črnimi in barvitimi dodatki.

Tudi navdušujoč dizajn postelje lahko prevzame vodilno vlogo pri oblikovanju vzdušja v spalnici. Posebno primerne so postelje z visokim okvirjem in vse druge nenavadne oblike.

Tapete z razkošnimi vzorci in ekološko pohištvo

V trendu so tudi vsi razkošni potiski tapet in močne barve, ki prostor podčrtajo z živahnim vzdušjem. Kontrast baročnemu videzu sta ekološko pohištvo in posteljnina, ki imata pri oblikovanju trendov pomembno vlogo. Lanena posteljnina, pohištvo iz bambusa, organski bombaž in drugi detajli – prav nič ni preveč razkošno za dober spanec.

Fotogalerijo si oglejte tukaj.