Talne kocke vsebujejo fotovoltaične celice, ki čez dan zbirajo sončno energijo, ponoči pa jo s pomočjo LED-sijalk oddajajo v obliki nežne svetlobe. Lahko jih uporabimo kot talne obloge za dvorišča in vrtne poti ali pa kot dekorativne detajle na fasadi.

olarnee.jpg

Razsvetljava je zanimiva, saj zanjo ne potrebujemo električne napeljave, zato so skrbi zaradi mehanskih poškodb in vlago odveč. Kocke, ki se polnijo same in vsak večer oddajajo svetlobo, imajo desetletno garancijo. Glede na izbor lahko sončni paneli osvetlijo vso stezo ali dvorišče z nežno in diskretno belo ali svetlobo v barvah jantarja, rumene, modre, zelene in rdeče. Oblike in velikost kock so prav tako različne.

solarne.jpg

Paneli se čez dan polnijo, zvečer pa zažarijo

Za panele je značilna visoka odpornost proti obrabi in nizko segrevanje - pod 25 stopinj Celzija. Ohišje je izdelano iz vodoneprepustne polikarbonatne mase, zaradi česar so idealne za vse vremenske razmere. Po zaslugi na svetlobo občutljivih senzorjev se zvečer samodejno prižgejo, čez dan pa se polnijo že ob najmanjši količini svetlobe.

Lahko jih uporabimo tudi kot talne obloge v notranjosti poslovnih stavb, trgovskih centrov in hotelov. Tako brez dodatnih stroškov izpostavimo tudi območja, ki nimajo posebnega pomena, jih naredimo privlačna in dekorativna.

solarneee.jpg