Elegantna sedežna garnitura SmarSofa ima v ogrodje vgrajen hladilnik in servirni pladenj za postrežbo hrane in pijače. Gre za najnovejši izdelek Gorenja, ki ima na področju inovativnih rešitev za bolj praktično, udobno in zabavno stanovanje kaj pokazati.

 

zofa.jpg

V skladu s sodobnim načinom življenja, ki zahteva večuporabne rešitve, predstavlja Gorenje nastavljiv kavč z dodatnim elementom, ki ga lahko uporabljamo kot podaljšek ali kot ločen tabure. Med prijetnim kramljanjem z gosti le pritisnete na gumb in pladenj s prigrizki in pijačo se bo dvignil in postregel s hrano. Boste videli, kako navdušeni bodo gostje!

Simpatična kuhinjska napa

napa.jpg

Neobičajna oblika z opaznimi učinki je glavna prednost nove, daljinsko vodene kuhinjske nape F-Light Nest podjetja Faber, ki je hkrati tudi elegantna luč. Luksuzno »gnezdo« iz stekla in nerjavečega jekla je opremljeno s halogensko razsvetljavo. Tiha in visoko učinkovita napa pa se po potrebi lahko spusti iz gnezda ali pa ostane v njem. F-Light Nest omogoča uporabniku svobodo gibanja in uživanje v vrhunskem oblikovanju.

Hibridi sodobnega oblikovanja

ogledalo.jpg

Prava luksuzna pravljična kreacija je »čarobno« zrcalo Ego Zeroventiquattro z LCD- ekranom in DVD-jem.

konzole.jpg

Ob sodobnih »hibridih«, ki so zmes pohištva in elektronskih naprav, so dobrodošle tudi konzole za večpredstavnostne medije: uporabne podpore za video- in avdionaprave so nastavljive po višini in opremljene s policami in priključki.

Visokotehnološki motivi

miza_disk.jpg

Češnjo na torti v svetu visoke tehnologije predstavljajo različne omarice in police za CD-je, DVD-je in druge sodobne potrebščine, ki so del sodobnega interjerja. Takšna je na primer Morosova kolekcija za Diesel, ki vključuje pohištvo, okrašeno z motivi diskov.

pixel.jpg

Lepe so tudi  tehnotapete Komar - Zoom in preproge Lepark Gandie Blasco v »pikselni« različici.