Arshamovo stanovanje je pravzaprav samo preprost mini studio, v katerem prespi in kjer hrani oblačila. Če želi vanj vstopiti, se mora nadstropje višje povzpeti po lestvi iz kopalnice podjetja, kjer dela. Tesen prostor je opremljen s preprostim pohištvom: posteljo, nekaj policami, mizo, garderobno omaro…

Ni povsem jasno, ali je Arsham velik ljubitelj namiznega tenisa ali pa je le iskal način za okrasitev in zvočno izolacijo doma. Zamisel pa je bila uspešna, saj je stanovanjce videti kot velik točkovni zaslon. Barve žogic se prelivajo od bele do sive in grafitne ter v majhnem prostoru ustvarjajo občutek potrebne globine.

Za prenovo stanovanja so potrebovali dva meseca, stroški za kvadratni meter pa so znašali manj kot 1000 dolarjev. Precejšen del tega denarja je nadebudni arhitekt najbrž pustil v sosednji trgovini s športno opremo. Če bi urejali "navadno" podstrešno stanovanje, bi morali odšteti še enkrat več. Žogice za namizni tenis res niso vsakdanji okras, lahko pa so (seveda v manjših količinah) navdih za opremo samskega brloga. 

V nenavadno okrašeno stanovanjce lahko pokukate tukaj.