Morda dodate še kakšno omarico ali vitrino in to je lahko vse. Tudi majhna kopalnica bo popolna. Če pa je vaša kopalnica dovolj velika, izberite romantično kad Julija, narejeno iz kakovostnega materiala Soligor Polar. Morda bo kot osrednji otok razvajanja našla prostor celo v osrčju vaše spalnice, kakor narekujejo zadnji trendi notranjega dizajna.

gorenje_julija1.jpg

Kopalnica je edini kotiček, kjer smo lahko resnično tisto, kar želimo biti: kreativni, edinstveni, sproščeni, elegantni, klasični, moderni ali usklajena kombinacija vsega. Takšne so tudi nove kopalnice Gorenje, ki v široki paleti različnih stilov vselej sestavljajo skladno celoto; od keramičnih ploščic, sanitarne opreme, pa vse do zadnjega detajla kopalniškega pohištva.

gorenje_julija2.jpg

Sanitarna oprema, narejena iz najkakovostnejših materialov, se ponaša s certifikatom Sanitized, ki zagotavlja trajno protibakterijsko zaščito in enostavno vzdrževanje. V Gorenju pri oblikovanju in razvoju kopalnic ideje in znanje črpajo iz treh desetletij razvoja in izkušenj, pri ustvarjanju dovršenih kopalniških prostorov pa sledijo najsodobnejšim svetovnim trendom.