Njihova nova razstavna kuhinja je razdeljena na dva dela – na del Electrolux, ki je bele barve, in na del AEG-Electrolux, ki je črne barve. Prenovljen razstavni prostor v obliki črke V je tudi domačen prostor za prijetno druženje sodelavcev in za sestanke z gosti. Za eno glavnih zvezd nove kuhinje trenutno predstavljajo parno pečico Electrolux EOB98000X. Ne gre pa zanemariti niti drugih novosti.

V novi razstavni kuhinji je tako na strani Electrolux mogoče videti inteligentno pečico Inspiro EOC69400X, ki zna samodejno določiti potrebno temperaturo, trajanje pečenja in ustrezno funkcijo za vse vrste jedi; kaminsko kuhinjsko napo EFC60640X iz nerjavečega jekla; samostojno indukcijsko kuhalno ploščo EHD60150P z elektronskim upravljanjem z drsnim dotikom in vgradni kombinirani hladilnik ENN28600, ki se uvršča v energijski razred A+, ponaša pa se s sistemom NoFrost in funkcijo za hitro zamrzovanje.

Za veliko umazane posode poskrbi pomivalni stroj RealLife XXL ESI68070XR, ki kljub običajnim dimenzijam ponuja več notranjega prostora za večje posode in krožnike. Na strani AEG-Electrolux svojo gostoljubnost izkazujejo prostostoječi hladilnik S70318KG5 z elektronskim upravljanjem, vgradna pečica B9878-5-m z avtomatskimi programi za pečenje in steklokeramična indukcijska kuhalna plošča HK884400FG.