Vodne armature so lahko danes prava pravcata dekoracija, ki vas s svojim videzom vsak dan znova spravi v dobro voljo. Tu pa je nekaj nasvetov, kako izbrati pravo.

Vodne armature uskladite z dekoracijo kopalnice

Osnovna izbira je po navadi med bolj klasičnim ali bolj modernim stilom. Bolj minimalistične kopalnice se bolj podajo z napeljavo, ki ima enostavne, čiste linije, bolj ornamentalne kopalnice pa z napeljavo, ki je tudi bolj okrašena. Prav tako lahko nikelj in krom uporabimo le v modernem notranjem opremljanju.

bathroom_fauncets.jpg

Najprej izberite posamezne elemente

Preden se odločite, kakšna bo vaša sanitarna oprema, izberite kad, straniščno školjko in umivalnik. Veliko prodajaln posamezne kopalniške elemente tudi že poveže z ustreznim stilom napeljave.

Določite vaš proračun

Sanitarna napeljava ima lahko zelo različno ceno, zato je najbolje, če med kupovanjem prodajalcu enostavno zaupate, koliko nameravate zapraviti. Zelo enostavna napeljava je lahko tudi precej poceni. Poleg tega upoštevajte svoje potrebe. Jeklena napeljava se zelo dobro prodaja tudi zato, ker je zelo trpežna in se ne kruši.

modern_bathroom_faucet_designs.jpg

Razmislite, kaj potrebuje vaša družina

Vsaka družina je nekoliko drugačna. Nekatere potrebujejo domovanje, ki je čim bolj odporno in trpežno, druge pa si lahko privoščijo bolj eleganten stil. Če veste, da se bodo pipe vsak dan dotikali umazani prsti mehanika, morate pač izbrati takšno, ki deluje brez uporabe rok.