Enobarvna poslikava prinaša v prostor sveže, a tiho ozadje. Ljudem z domišljijo pa so zidovi predmet dekorativne obdelave različnih vrst. V Jubovem razstavnem salonu Jub Design Studio v Dolu pri Ljubljani redno pripravljajo vrsto brezplačnih delavnic in predavanj na temo dekorativne obdelave stenskih površin v različnih tehnikah, ki vam bodo pomagali postati sam svoj slikopleskarki mojster. Tu si lahko ogledate tudi eksponate z vzorci materialov in barvne karte.

Slikovite zidne površine in neskočno barvnih kombinacij

jub_antik.jpg

Obdelava površin z Marmorinom, namenjenim za slikovite, živopisne in fantazijske obdelave zidnih površin z neskončno možnostjo barvnih kombinacij je tema delavnice, ki bo potekala 10. februarja. V odvisnosti od načina obdelave dajejo zidovi vtis teksture kamna, usnja, platna, lesa… 10. marca se lahko seznanite z dekorativno obdelavo površin z novo dekorativno barvo Jub Decor Glamur.

Vsi, ki boste v letošnji sezoni na novo oblagali ali renovirali fasado, ste 16. februarja in 17. marca vabljeni na predavanja, na katerih vam bodo Jubovi strokovnjaki predstavili vse prednosti, ki jih lastnikom hiš zagotavlja kakovostno načrtovana in izvedena fasada. Zavedajoč se, da je funkcija in vloga fasade večplastna – zaščitna, izolacijska in estetska – so v Jubu razvili sistemske rešitve, ki so v skladu z arhitekturnimi, klimatskimi in energetskimi zahtevami.

Kakovostno načrtovana in izvedena fasada

jub_fasada.jpg

Na predavanjih boste dobili odgovore na vprašanja, kako izdelati kvalitetne in dolgoročno obstojne stike med toplotnoizolacijskim sistemom ter okni in vrati, kako varovati objekt pred poškodbami zaradi zamakanja meteorne vode in kako bistveno podaljšati življenjsko dobo objekta. Poleg zunanjega pogleda na fasado – barve, strukture, oblik, materialov – sta pomembni tudi funkcionalnost in trajnost, zato izkoristite ponujene priložnosti in se brezplačno posvetujte z Jubovimi strokovnjaki in arhitekti!

Posebna delavnica dekorativnih tehnik za vse, ki že imajo nekaj predhodnega znanja s področja dekorativne obdelave, pa je razpisana za 3. februar. Takrat se boste z Jubovimi izvedenci posvetili prikazom različnih tehnik slikovitih, živopisnih in fantazijskih obdelav zidnih površin z izdelki Marmorin, Art color in Glamur. Zaradi velikega povpraševanja pa bo 24. februarja ponovno predavanje na temo po lanskih hudih poplavah aktualne sanacije poškodovanih ali namočenih notranjih površin.

Prijavite se pravočasno, da ne zmanjka prostora

Zaželena je predhodna prijava po e-pošti na naslov info@jub.si ali na brezplačno telefonsko številko 080 15 56. Tako delavnice kot predavanja bodo potekali do junija. Druge razpisane termine in teme, katerim bodo posvečeni, si oglejte tukaj.