Pripravili smo nekaj zanimivih predlogov, kako ohraniti morebitne zametke velikih umetnikov še dolga leta po tistem, ko niso več majhni.  

Uokvirite jih

Zakaj ne bi umetniških del vaših otrok uokvirili kot visoko umetnost? Izberite risbe, ki se skladajo z vašo notranjo opremo in jih razobesite po stenah dnevne sobe, hodnika in jedilnice.

kids_art_jennie_lyon_4.jpg

Podarite jih

Otroške risbe lahko uporabite tudi kot zavijalni papir ali čestitko. Posebno veseli je bodo babice in dedki.

kids_art_jennie_lyon_2.jpg

Natisnite knjigo

Izberite otrokove in svoje najljubše risbe, jih skenirajte ter oblikujte in natisnite fotoknjigo, ki jo lahko nato podarite otroku. Zelo verjetno je, da bo nadvse očaran in vesel, saj se bo počutil bolj pomembnega in uspešnega - konec koncev mu je nekdo izdal pravo pravcato knjigo.

kids_art_jennie_lyon_1.jpg

Izdelajte igračo

Če imate radi ročna dela, lahko zanimivo bitje, ki ga nariše vaš otrok, poskušate tudi sešiti in mu ga podariti s risbico. Tako se bo lahko k izdelku svoje domišljije tudi stisnil.

kids_art_6.jpg

Najdite priročno shrambo

V trgovinah z umetniškimi pripomočki lahko kupite veliko aktovko, v kateri umetniki prenašajo svoje risbe. V njej boste namreč lahko shranili veliko izdelkov, nato pa jo, dokler si jih ne boste želeli spet ogledati, preprosto pospravili nekam v ozadje omare, kjer ne bo zavzela veliko prostora.

kids_art_jennie_lyon_3.jpg

Spremenite jih v digitalni format

S skeniranjem otroških risbic lahko za vedno shranite na tisoče izdelkov, ki jih nato po želji natisnete kot voščilnice ali majice, uporabite kot ozadje na računalniku ali telefonu, delite na socialnem omrežju ali pošljete po elektronski pošti. 

kids_art_jennie_lyon_5.jpg

Pospravite jih v darilno škatlo

Najbolj zanimiva dela lahko shranjujete v lepi škatli, ki jo nato zavito in opremljeno s pentljo otroku podarite, ko odraste.