Minimalizem z romantičnim poudarkom

V notranjem opremljanju še vedno kraljuje skandinavski stil. Zanj tako značilni povsem funkcionalni kosi so kombinirani z nekaj bolj romantičnimi linijami, ki v dom prinašajo tudi bolj toplo noto. Potrebujete le pohištvo nevtralnih barv in nekaj barvnih poudarkov, denimo v posteljnih pokrivalih ali zavesah. Soba bo, čeprav na videz živahna, vseeno odražala dober okus.

garage_room.jpg

Kavč, ki privlači vse poglede

Tudi to leto bo kavč ostal osrednji del dnevne sobe. 2011 prinaša modele v močnih barvah, kot so živo oranžna, turkizna ali rdeča. Najbolj priljubljene so minimalistične, preproste linije, toda dobrodošel je tudi malo bolj razkošen baročni videz, ki pripelje v prostor nekaj luksuznega vzdušja starih časov.

_1161.jpg

Pravilno izbrane okrasne blazine

Dekoraterji tudi še vedno prisegajo na okrasne blazine. So raznolike in praktične pa tudi ključen element, ki sobo spremeni v nekaj posebnega. Razmislite o grafičnih ali etno vzorcih, med barvami pa posezite po oranžni, rožnati, kožni in svetlo vijoličasti.

portfolio_pictures_2_037_a.jpg

Stena, posejana z okvirji

Opremite se tudi z zanimivimi okvirji. Ti so se v modo skozi velika vrata vrnili že nekaj sezon nazaj. Za bolj moderen pridih izbrano steno okrasite s kombinacijo okvirjev različnih oblik in velikosti ter uživajte v sofisticiranem celotnem vtisu, ki ga pustijo. Med slikami izberite vse od poparta do družinskih fotografij.

ideal_picture_frame_feature_wall.jpg

Komoda, ki vnese pridih starih časov

Toda največja zvezda leta 2011 je in bo komoda. Ta kos pohištva ni le zelo uporaben za shranjevanje, ampak tudi nekaj tako posebnega, da vsako sobo hitro in enostavno spremeni v spektakularno.

image002.jpg

Lahko izberete bolj sodoben stil: grafične oblike in čiste, gladke linije, ali pa pustite, da vas navdahne bogastvo baroka. V tem primeru lahko komodo v prostoru kombinirate s starinskimi okrasnimi blazinami ali staro stensko uro. Komodo lahko postavite tudi poleg stene, ki je okrašena z okvirji, ali pa na njej razstavite porcelanast čajnik z izbranimi detajli.