Espritov svet vzorčastih in enobrvnih tapet je primeren tako za dojenčkovo sobo kot za sobo šolarja. Esprit for kids predstavlja bogate otroške svetove za fante in dekleta: izbrani motivi so vzeti iz narave (slonji mladički, življenje na kmetiji in poniji), pravljic (princese in zmaji), vesolja (vesoljske ladje, astronavti in zvezde... Dopolnjujejo jih poudarki,  kot so rožnato kovinski potisk, sijoče fluoroscentne zvezde ter značilne Espritove črte.

Tapete pomagajo otrokom pričarati domišljijski svet, igra pa je tako bolj zabavna. Predstavljamo nekaj tem iz Espritove kolekcije tapet, ki so nas navdušile.

Pisani svet za najmlajše

tapetejim.jpg

Za najmlajše so pri Espritu pripravili tematska svetova »kmetija strica Jima« in »srečna ljubezen«. Prvi prinaša v otroško sobo stilizirano kmečko pokrajino in pestrost živalskega sveta. Zelenobela barvna lestvica s tipografskimi detajli v rdečih, rjavih in modrih odtenkih pomaga otroško sobo preoblikovati v prostrane planjave.

tapetelucky.jpg

»Lucky Love« ali srečna ljubezen daje prostoru za igro sončen videz poletnih dni. Živahne ilustracije cvetja na kremnem ozadju so posute z drobnimi pikapolonicami, ki prinašajo srečo. Takšnega ambienta bodo vesele predvsem deklice.

Princ reši princesin grad pred strašnim zmajem

tapetegrad.jpg

Fantje se navdušujejo nad motivi tapet, ki pomagajo otroško sobo spremeniti v grad, v katerem prebiva zmaj.

tapeteprinces.jpg

Ko bojeviti in pogumni vitez osvobodi grad pred nevarno pošastjo, lahko srečen obišče malo princeso, ki ga čaka v ambientu, okrašenem z vijoličnimi in rožnatimi odtenki.

Dekorativne tapete za večje otroke

tapete.jpg

Dekoracija otroške sobe s tapetami iz Espritove kolekcije "Sing My Song" je polna spodbudnih besed v slogu »zabavajmo se« in »zapojva skupaj«… Rožnati in vijolični odtenki ter sijoče zvezdne umetnine pritegnejo pozornost predvsem malce večjih otrok.

tapete86.jpg

Tudi slavna ameriška cesta "Route 68" je lahko navdih. Motiv je priljubljen predvsem med mladostniki. Potiski z zemljevidi in krajino z območij, kjer poteka cesta, so odeti v opečnato rumene, peščene, rdeče in oranžne odtenke.