V soju žarometov bo premiera nove blagovne znamke Gorenje+, ki obsega ekskluzivne vgradne aparate. Med njimi je še posebna pozornost namenjena pečici z inovativnim modulom za elektronsko upravljanje iChef+, ki predstavlja svetovno inovacijo na področju upravljanja aparatov na dotik. Znamka Gorenje+ je simbol ekskluzivnih novosti, izbranih, da zadovoljijo tudi najzahtevnejše kupce, je koncept plusov, ki življenju dajejo dober pulz, so zapisali v Gorenju.

Svetovna inovacija računalniškega krmiljenja

ichef.jpg

Ekskluzivni kuhinjski aparati nove blagovne znamke Gorenje+ temeljijo na celovitem konceptualnem, uporabniškem in oblikovnem povezovanju širokega nabora odličnih aparatov za kuhanje, peko, hlajenje in pomivanje. Odlikujejo jih številne napredne tehnične lastnosti, tudi svetovne inovacije.

Gorenje+ namreč ponuja prve pečice z edinstvenim elektronskim programskim modulom iChef+ z velikim barvnim zaslonom, na katerem funkcije izbirate preprosto z drsenjem prsta po sliki. Gre za svetovno inovacijo, doslej najbolj zmogljiv sistem računalniškega krmiljenja pečice, ki zagotavlja izjemne rezultate peke, in so ga v Gorenju tudi patentno zaščitili. S to inovacijo upravljanje pečice postane čisti užitek, podoben najboljšim izkušnjam zabavne elektronike.

Dogodek leta v panogi kuhinjske opreme

Razstava Living Kitchen (več o njej si preberite tukaj), ki bo sejem IMM spremljala vsaki dve leti, po prvih napovedih že velja za dogodek leta v panogi kuhinjske opreme. Predstavlja vse vidike kuhinje kot bivalnega prostora in kuhinjske trende, predvsem pa se osredotoča na kuhinjo kot osrednji komunikacijski prostor doma. Living Kitchen 2011 organizatorji predstavljajo kot zakladnico idej, novosti in inovacij, tako za kuhinjske studie in strokovnjake iz panoge kot za ljubiteljske kuharje, gurmane ter navdušence nad tehnologijo in oblikovanjem.

living_kitchen_simbolicno.jpg

Največji evropski sejem pohištva in notranje opreme IMM 2011 predstavlja trende v opremljanju doma prihodnosti (več o tem si preberite tukaj). Prinaša zgoščen prikaz celotnega nabora proizvodov in storitev, ki jih ponujata mednarodna pohištvena industrija ter sektor oblikovanja notranjih prostorov. Največji proizvajalci iz Evrope ter drugih delov sveta bodo predstavili svoje najnovejše dosežke. Sejemski dogodek IMM je osrednje stičišče, poslovni dogodek leta za dobavitelje in nosilce odločitev na največjih svetovnih trgih, ki je lani v Köln privabil 1053 razstavljavcev in več kot sto tisoč obiskovalcev.