Ni se težko spomniti, kaj nas je kot majhne deklice najbolj navduševalo: krinoline, tiara in želja po lastnem dvorcu. Ko govorimo o tematsko opremljenih otroških sobah, velja omeniti, da tovarna sanj Posh Tots ponuja neverjeten izbor pravljičnega pohištva za malčke, ki je odličnih oblik, ročno poslikano in izdelano iz kvalitetnih materialov. Različna scenografija bo vašemu malčku pričarala ravno takšno sobo, o kateri sanja.

pravljicna_postelja.jpg

Čeprav so lahko cene takšnega pohištva vrtoglavo visoke, so pomembni predvsem detajli. Svetujemo vam, da poiščete alternativne rešitve, s pomočjo katerih boste sobo vaše malčice spremenili v pravljični svet.

Pravljično sobo lahko oblikujete sami

princeska.jpg

V princeskini sobi prevladujeta rožnata in bela barva; ne manjkajo pa naj niti vse tiste stvari, ki jih deklice obožujejo: postelja z baldahinom, dekorativne blazine, luči v obliki cvetlic, gobice, hiške za ptice, srca, stopničke za posteljo… Povsem dovolj, da se bo vaša deklica počutila kot prava princesa.

pravljicne_luci.jpg

Posteljo vam lahko po vaši zamisli izdela mizar. Z dekorativnimi tkaninami v izbranem odtenku polepšajte blazine, posteljnino, zavese, stole… izdelajte baldahin.

gobice.jpg

V trgovinah s poceni dekorativnimi dodatki poiščite pravljične motive, stene polepšajte z barvami, stenskimi nalepkami in poslikavami.

pticje_hiske.jpg

Dodajte lepo šatuljo starinskega videza in jo napolnite z nakitom. Tako boste vaši punčki ustvarili nepozaben ambient, ki se ga bo rada spominjala tudi, ko ga bo prerasla.