V sobo kar s toboganom

Kot lahko vidite tudi na fotografijah, je spalnica resnično nekaj posebnega. Celo njen vhod je nadvse zabaven. V sobo namreč vstopimo tako, da se otresemo vseh strahov in se spet spremenimo v otroka. V zgornjem nadstropju je zato luknja v steni, iz katere vodi tobogan, ki vas izstreli natančno na sredino udobne blazine, ki je na tleh spalnice.

pirateshipbedroom10.jpg

Počitek na pravi ladji

Ko vstanete, pa si vaše oči takoj odpočijejo na še eni neverjetno pravljični strukturi: pravi veliki piratski ladji, ki visi s stropa. Kot pravi pirat se lahko nanjo seveda tudi povzpnete, in sicer po mostu, zgrajenem iz lesa in vrvi, ter zasedete svoj pravi pravcati poveljniški most. Sicer pa je v ladji nameščena še ena postelja, ki jo lahko uporabljajo morebitni gostje. Seveda pa je takšna ladja zasnovana še posebno pozorno in se ne more kar tako polomiti ali pasti na tla.

pirateshipbedroom5.jpg

Interjer, ki spodbuja domišljijo

V spalnico pa je mogoče vstopiti še na en način, in sicer skozi vrata, ki čuvajo še eno skrivnost morja – obiskovalca namreč preseneti prava zaporniška celica z jeklenimi vrati, ki je hkrati zasnovana tako, da učinkovito podpira most iz lesa in vrvi.

Če si takšne sobe že ne morete privoščiti sami, se zagotovo strinjate, da bi vašemu otroku omogočila, da odraste v okolju, ki optimalno spodbuja prav vse njegove ustvarjalne potenciale. Več fotografij si oglejte tukaj.