Doslej smo garažna vrata le prebarvali in to je bila vsa dekoracija. Pri Style-your-garage (Polepšaj svojo garažo) pa vam izdelajo plakat, na katerem je slika realističnega predmeta, ki ustvari vtis, kot da imate v garaži nekaj "divjega" - konja, letalo, tank, ogromne kavbojske škornje ali celo tropsko plažo.

letal.jpg

Tvorec nove ideje je Thomas Sassenbach, ki pravi, da je zamisel dobil, ko se je peljal skozi domače mesto in opazoval, kako pusta in grda so vsa garažna vrata. Zato je dobil zamisel, da bi jih polepšal s fotografijami.

Njegovo podjetje prejme na leto dva tisoč naročil z vsega sveta, najbolj priljubljeni motivi pa so reaktivno letalo, dirkalni avto, ladja, vinska klet in plaža. Motiv pa vam izdelajo tudi po vaši želji. Cene plakatov se gibljejo med 45 in 200 evrov.

plaja.jpg

Tovrstna okrasitev je  odraz individualnosti, saj se v današnjem svetu vsi trudimo izstopati iz množice, kajne? Če ne drugače, pa vsaj z garažo.  Kaj je torej boljšega od, denimo,  slike letala, ki vam daje občutek, kot da boste ravnokar sedli za njegovo krmilo in se odpeljali v službo?!

Plakati Style-your-garage pa izpolnijo lastnikom še eno željo: dajo vam občutek, da si lastite nekaj bleščečega, dragega, starega ali kakovostnega. Ali pa nekaj sentimentalnega, kot je sedemstokrat povečana slika vaše družine ali domače živali. Predstavnica podjetja pravi, da je njen najljubši plakat slika konja v konjušnici. "Za slikanje smo uporabili kar mojega konja," je povedala.

kunj.jpg